Despre prieteni, grupuri și „micile regine”

HERE WE GO AGAIN/ PREPARE TO MEET YOUR END/ JUST LOOKED YOU UP ON FACEBOOK/YOU HAVE 0 FRIENDS” 

Știi, din filmul acela de pe Disney, „Let it Shine”… idk, îmi amintii versurile astea acum. Those were the real disstracks… trecând peste.

Astăzi vom vorbi despre „fetele curcubeu” sau „instabitches” sau „My tits gone bigger so did my reputation”. Scuze pentru romgleză.

Toți le cunoaștem, practic sunt peste tot și pe zi ce trece, se înmulțesc. No slut shaming, dar aceste fete, din generația mea, au impresia că totul li se cuvine și uită complet de unde au plecat.

Sincer, și eu am mai încercat să îmi șterg scurtul istoric din cauză că de fiecare dată când mă gândesc la el, îmi vin în minte persoane pe care credeam că o să le am mereu aproape sau cu care o să am măcar decența de a mă saluta.

Am făcut alegerea de a mă îndepărta de acei oameni pe care chiar îi consider toxici. Și acum, în afară de faptul că ne mai intersectăm pe holurile liceului sau prin oraș, mă bucur să spun că nu mai avem nicio tangență.

Și asta te încurajez și pe tine să faci, dacă simți că nu te mai integrezi în grupul tău de prieteni, nu-ți fie frică să te uiți și în partea opusă. Poate vei ajunge să ieși cu niște persoane pe care le subestimai chiar din cauză „prietenilor” tăi din acea perioadă. Nu contează dacă va trece ceva timp până îți vei găsi oamenii care să se ridice la standardele tale, dar dacă e ceva ce am învățat în momentele mele de singurătate, e că, nu trebuie să renunți. Nimeni nu te va invita într-un grup dacă nu intri tu sub pielea lor. Perseverează.

A, și încă ceva, prietenii prietenilor tăi nu vor fi și prietenii tăi, doar urmând logica asta…

Lasă-mă să traduc: poate ai un prieten într-un grup destul de mare și vrei și tu să te integrezi acolo. Nu rezolvi nimic prin simplul fapt că te-a adus acel amic, tu trebuie să îți reperezi singur „țintele” că dacă nu, riști să fii lăsat pe dinafară în toate celelalte ieșiri sau petreceri.

Mergem mai departe yay

Revenind la ce ne interesează, acum că te-am încurajat, putem trece la specimenele pe care ne focusăm azi.

Aceste domnișoare sunt ultra-mega-populare pe rețelele de socializare, au avut primul iubit pe la 13-14 ani și de atunci trăiesc iluzia „popularității” pe oriunde apucă: liceu, grup și naiba mai știe prin ce locuri dubioase.

Ele postează aproape zilnic poze cu ele și „prietenii” lor făcând tot felul de lucruri interesante: fumatul în grup, bârfitul, schimb de fluide, etc, etc; poze care bineînțeles vor fi șterse de persoana în cauză dacă unul din protagoniști îndrăznește să o deranjeze cu ceva.

Cum au crescut în ierarhia socială îti voi explica mai jos:

haha

Departe de mine gândul de a fi geloasă pe ele, dar e păcat să vezi cum niște oameni buni în esență își dedică timpul pentru niște prostii precum: cine are mai multe like-uri pe Facebook, cine are mai mulți followeri pe Instagram sau cine a frânt mai multe inimi vara asta.

Și e și mai păcat că toți vor să le fie prieteni, gândindu-se că vor avea mai multe uși deschise.

Crede-mă, dacă vrei să te distrezi, nu contează numărul persoanelor care sunt cu tine, contează calitatea lor și peste câțiva ani, îți garantez că nici nu se vor mai saluta pe stradă.

Și da, am copilărit cu genul acesta de persoane și încă de mici, încercau să se impună, uneori reușindu-le. Pot spune că liceul mi-a curățat viața, iar pe a lor a suprapopulat-o.

Încă ceva, pentru fete. Poate nu ești la fel de drăguță și sociabilă ca dânsele , poate nu râzi doar de dragul de a atrage atenția, poate nu ai cel mai bine proporționat corp și cea mai deschisă personalitate, dar ține minte că nu ești singura și ai un suflet frumos care nu va căpăta vergeturi în timp.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: